Llibret 2021 Foguera Baver – Els Antigons

Llibret 2019 Foguera Baver – Els Antigons
21 mayo, 2019
Portada_llibret_baver_antigons_2022
Llibret 2022 Foguera Baver – Els Antigons
31 mayo, 2022

Llibret 2021 Foguera Baver – Els Antigons

Una edició més es presenta el mostré tradicional llibret, que des de la fundació de la nostra comissió ha estar siempre compromés amb la nostra terra I les seues tradicions, fent especial insistència en la nostra festa gran, con són les Fogueres. En diverses ocasions hem tingut el privilegi de contar anècdotes sobre la caiguda de monuments, els segons premis d’especial, les semblances amb la nostra festa germana fallera i l’any passat, fins i tot, ens vam atrevir a contar la història de totes i cada una de les comissions que han existit en aquests més de 90 anys de tradició.
Com bé sabem, la nostra terra està plena de tradicions i festivitats dispars, úniques i amb segles d’història. L’any 2015, el nostre llibret versaria sobre les festes més destacades d’Alacant, però, en aquesta ocasió, i donat l’interés i la importància d’aquestes celebracions, ens atrevim a contar, poble a poble, de nord a sud de la província, totes les festivitats que hi tenen lloc.
Importants ho són totes i cada una de les que componen un extens calendari que ens dóna bon compte de la singularitat i riquesa de la província alacantina. Tenim, a més, la sort de comptar amb multitud d’elles amb declaracions d’interés turístic nacional, internacional i també incloses com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco.
Gaudim, per tant, d’aquesta selecta recopilació que farà que el lector alacantí i forà recorde unes celebracions que segur que li porta nostàlgia de poble, d’infància, d’estiu… olor de pólvora, devoció i foc, símbol que uneix a totes i cada una de les comarques.

Descargar Llibret 2021

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *